Hästägare

Boende med häst i Stockholm

Drömmigt boende för dig och hästen på samma ställe!

Hyr bostad för både dig och hästen!

Söker du boende med häst i Stockholm? På Lövholmens Gård kan du hyra bostad till dig och stallplats till din häst, mitt på landet men ändå supercentralt nära Stockholm City via täta kommunala förbindelser. Perfekt för dig som planerar bo eller studera i Stockholm en tid!

Boende med häst i Stockholm

En komplett hästanläggning i lagom format!

Stall Lövholmen, som hästverksamheten på Lövholmens Gård heter, är väl etablerad sedan 25 år. Driftansvarig är gårdsägare Ditte Lindbom med partners och konceptet är en kombo mellan service och delvis kollektivt. På gården kan du även finna möjlighet att timjobba med sedvanliga stallsysslor och hästhantering, perfekt för dig som också letar ett extrajobb att komplettera med! I stallet som rymmer 16 hästar är det ordning och reda liksom ett trivsamt gäng stallkompisar. På anläggningen är det med ett litet antal hyresgäster lyxig tillgång till faciliteter såsom ridhus, skrittmaskin, solarium och utomhusbana. Läs allt om vår hästverksamhet på Stall Lövholmens egen webbsida!

Boende med häst i Stockholm

Nära tävlingar och allt annat du behöver!

På Lövholmens går bor du både lantligt men ändå supercentralt med nära till allt! Lokalt i Tumba hittar du det mesta du behöver i vardagsväg och på nära avstånd ligger det ena shoppingcentret efter det andra!

Förutom att du har nära till mataffärer, ett lokalt centrum i Tumba och annat praktiskt nödvändigt såsom vårdcentral, gym, lunchrestauranger och kommunala medel så hittar du även varuhus och shoppingområden som Ikea, Heron City och Skärholmens Centrum på 10-20 min bilavstånd. Är du tävlingsaktiva med din häst kommer du hitta flertalet tävlingsplatser runt hela Stockholm att välja mellan! Närmast Lövholmens Gård finns Botkyrka Ridsällskap och bara ett stenkast längre är det till Södertälje Ridklubb. Bland stallgänget på anläggningen är det populärt att åka dryga 20 min bilfärd för att träna på anläggningen Runsten där det är gott om tränare att välja mellan!