För bostadssökande

Vår drömhyresgäst & vision!

Låt oss berätta om vår vision och drömhyresgästen vi söker!

Vår drömhyresgäst och vision

Student, kreatör, företag eller hästägare?

Är du vår drömhyresgäst på jakt efter ett boende på landet i Stockholm? På Lövholmens Gård, mitt på landet men bara strax söder om Stockholm, hyr vi ut bostad och vi tycker du som är student, kreatör, egenföretagare eller hästägare vore toppen att ha som ”granne” på gården! 

Jobbar vi kanske inom samma branscher?

Vi som driver verksamheterna på Lövholmens Gård är själv aktiva inom flertalet branscher såsom häst, musik, design och utbildning. Vad jobbar du inom? Är du kanske kreatör, kulturarbetande, driver eget företag, yogainstruktör, digital marknadsförare, hantverkare, hästägare, musiker eller musikbransch-verksam? Kanske kan vi hitta gemensamma nämnare och hitta kreativa samarbeten oss emellan även jobbmässigt!

Kombinera boende med jobbtimmar?

På gården är vi alltid i behov av nya samarbeten och partners kring alltifrån snickare, svets och smide, elektriker, rörmokare, maskinkunniga till häst- och stallskötsel. Är du på jakt efter både boende och en möjlighet att jobba timmar kanske vi kan hitta ett givande samarbete? Läs mer här om tillgängliga jobb!

Energibesparing och klimattänk

På Lövholmens Gård försöker vi tänka energismart på olika sätt genom ekonomiska lösningar och sparsamhet när det kommer till vatten, el och värme. Vi vill gärna att du också har ett smart klimattänk! Gårdens resurser kan vid intresse erbjuda möjligheter till både trädgårdspyssel och lite odling i mindre skala!

Vår drömhyresgäst och vision

Är du vår drömhyresgäst?

Är du bostadssökande som tycker att Lövholmens Gård och vi vore en perfect match för dig? Då kanske du är vår drömhyresgäst! Vi tror att boendet här kommer passa perfekt för dig som studerar, är praktisk egenföretagare eller hästmänniska som vill kombinera ett boende och stallplats för hästen på ett och samma ställe. Maila oss så pratar vi mer om dina och våra önskemål inför ett samarbete kring boende och lokal för din ev verksamhet!