Stall Lövholmen

Stallplats med ridhus!

En komplett hästanläggning i lagom format

Stallplats centralt söder om Stockholm!

Stall Lövholmen är hästverksamheten på Lövholmens Gård som erbjuder uthyrning av stallplats med ridhus i ett fantastiskt läge nära centrala Stockholm! Till Lövholmen är det lätt att ta sig både med bil och kommunalt med täta förbindelser där pendeltåg och bussar går ofta!

Lagom verksamhet med lyxig tillgång till faciliteter!

I verksamheten som har ett kombinationskoncept i sin funktion som delvis kollektiv och delvis service inriktad hyr alla möjliga hästmänniskor och hästar in sig. Från hobby till träningsintresserade. Till anläggningen kommer tränare regelbundet och hästarna som vistas ute långa tider varje dag fodras fyra gånger per dygn med kvalitativt grovfoder. Bland faciliteterna hittas förutom det nyare ridhuset med toppunderlag även skrittmaskin, solarium, uteridbana och alla praktiska utrymmen du behöver för dig och din häst! Tack vare endast 16 kommer du och din häst ha lyxig tillgång till anläggningens faciliteter!

En ödmjuk teamkänsla med engagemang!

I hästverksamheten Stall Lövholmen som är väl etablerad sedan 25 år under ledning av verksamhetschef Ditte Lindbom är det ordning och reda med fokus på att skapa en trivsam, säker och funktionell miljö för både hästar och människor. Centralt i verksamheten ligger en vision om att verka för, hitta och forma ett riktigt bra gäng i stallet där både kommunikation, teamkänsla och engagemang råder kring både den egna hästen men också gentemot stallkompisen och övriga inhyrda hästar. Att klimatet i stallet är och bibehåller en ödmjukhet och hjälpsamhet människor emellan är av absolut största vikt vid urval av stallhyresgäster till gårdens hästverksamhet!

Vill du hyra stallplats? Gör så här!

För mer information om tillgängliga bostäder läs mer här. För att göra en ansökan om stallplats behöver du besöka Stall Lövholmens egen webbsida för ytterligare och komplett information inför din förfrågan. Välkommen att besöka Stall Lövholmens hemsida!

Stallplats i kombination med gårdsboende

På Lövholmens Gård finns i och med både tillgång till bostäder och stallplats i en härligt lantlig miljö för dig att bo lite som ”på egen gård” alldeles intill din häst!

Det här är något som skulle passa perfekt för dig som ex studerar i Stockholm och letar ett studentboende där du kan ta med dig hästen på samma gång! Eller visste du att vi ibland också söker arbetshjälp i stallet – kanske är du den som vill hyra in både dig själv och hästen och samtidigt jobba med lite stallgöra?

Läs och se mer om att hyra bostad här!