Att leva & bo på här

Drömboende på landet i Stockholm!

Djur och naturnära gårdsboende med allt i närheten!

Självständigt och lite familjärt!

Lövholmens Gård är ett riktigt drömboende på landet i Stockholm med täta kommunala förbindelser till Stockholm city! Här bor du både självständigt och lite familjärt på samma gång!

Drömboende på landet i Stockholm

En lugn och aktiv gårdsmiljö

Lövholmens Gård omfattar förutom uthyrning av bostad även uthyrning av stallplatser för hästar. Här ligger också musikstudion Lövholmens Studio och vi som har hand om verksamheten kring uthyrning på Lövholmen driver själva kreativa verksamheter i kombo med det praktiska gårdsjobbet! På gården pågår även andra boendes verksamheter inom snickeri och maskiner i olika former.

Friluftsspår eller tennis?

Alldeles intill Lövholmens Gård hittar du det fantastiska och 35 km långa Lida motionsspår och på själva gården går det att få tillgång till vår egen tennisbana eller varför inte träffa oss med vänner för ett parti krocket em sån där varm och fin sommarkväll!

Är vi en perfect match?

Läs mer om vad vi letar för ”drömhyresgäst” kring att hyra bostad! Härligt vore om du också tycker hästgårdslivet är toppen eller om du, liksom vi, pysslar med kreativ produktion eller kanske med något inom musikbranschen?

Drömboende på landet i Stockholm

Nära till Stockholm och lätta kommunala förbindelser!

Mellan Lövholmens Gård och Stockholm är det lätt att ta sig kommunalt – bussar och tåg går ofta! Men en unikt lantlig men samtidigt central location har du nära till precis allt – både i närområdet Tumba, södra sidan Stockholm med flertalet shoppingområden och förstås alltså självaste storstan Stockholm city i sig!

...men, allt du behöver finns redan i närheten!

Kanske är du liksom vi inte ute efter storstadspulsen i första hand, även om det är fantastiskt att bo på landet och ha så nära till ”stan” när man väl vill vara där! Vi förstår att du ju kanske hellre myser runt på landet i naturen. Men visst vill du ändå ha ett nära till allt praktiskt för det vardagliga behovet? 

Stort utbud av allt i omedelbar närhet!

I Tumba hittar du förutom ett välfyllt centrum flertalet skolor, förskolor, gymnasium, Xenter Yrkeshögskola, klädbutiker, frisörer, bensinstationer, träningscenter, vårdcentraler, tandläkare etc! Och inte minst goda luncher att välja mellan och mycket gott om riktigt bra matbutiker! 

Knappt 10 min till Botkyrka handelsplats

På Botkyrka handelsplats i Alby knappa 10 min bilfärd från gården hittas varuhus som Ica Maxi, Bauhaus och en Pizza Hut restaurang intill Mc Donalds som liksom MAX hittas ännu närmre direkt i Tumba!

Skandinaviens största shoppingområde!

Ca 15 min biltur från gården tar dig till Skandinaviens största shoppingområde Kungens Kurva med Skärholmens Centrum och varuhus som Ikea och upplevelsecentret Heron City med Sveriges störts biograf! På vägen till Kungens Kurva kan du också stanna till på Hornbach, Dollar Store och Netonnet som ligger lättillgängligt i Norsborg längs med E4:an!

Drömboende på landet i Stockholm

Vill du hyra ett drömboende på landet i Stockholm?

Att bo mitt på landet och samtidigt så centralt är just det som vi själva trivs allra mest med. Lövholmens gård är verkligen ett drömboende på landet i Stockholm! Du får både landet och storstan på samma gång med de där enorma konserterna eller sport-eventsen, senaste teater uppsättningen eller musikalen, stand-up i gamla stan, lyssna på jazz på Fashing, studera, gå utbildningar eller kurser, åka kryssningsfartyg eller karuseller på Gröna Lund. Kanske vill du bara vandra runt i historiska Gamla Stan eller på Djurgården omgiven av det vackra vattnet? För att inte tala om alla härliga båtturer ut i Stockholms skärgård!

Utbudet är lite av obegränsat när man bor så nära huvudstaden, det får vi hålla med om! Men ärligt tala myser vi nog mest runt här i vårt gårds-universum mest! Vill du veta mer vilka vi är läs mer här. Om det här låter som ditt drömboende också, läs gärna vad vi letar för drömhyresgäst och hör sen av dig bums om det här känns helrätt för dig!