Studentboende

Studentboende på landet i Stockholm!

Med närhet till utbildning och högskolor i Stockholm!

Naturnära arbetsro för studierna!

Söker du studentboende i Stockholm? Hos oss kan du hyra bostad i en rofylld studiemiljö nära hästar och natur. Perfekt för dig som studerar eller planerar att bli student och gillar landet!

Studentboende på landet i Stockholm

Nära flertalet utbildningar och högskolor!

Lövholmens Gård är ett naturnära studentboende på landet i Stockholm med täta kommunala förbindelser till centrala Stockholm! Perfekt för dig som studerar ex på Stockholms Universitet eller ännu närmre är det till Södertörns Högskola som ligger enbart två pendeltågsstationer från Tumba! I Stockholm hittar du vidare skolor som Tekniska Högskolan eller Kungliga Musikhögskolan bland många, många fler och framförallt alla möjliga andra utbildningar förutom högskolorna! Se alla studier här!

Studentboende på landet i Stockholm

Tyst och lugnt med nära till allt du behöver!

Ett studentboende på landet är något helt annat än i storstan! Gillar du tystnaden som blandas med susen från löv, ett å annat hästgnägg blandat med brummande maskiner då och då – då kommer du stortrivas här! Bara här lokalt i Tumba hittar du det mesta du behöver i vardagsväg såsom många mataffärer att välja mellan, ett centrum för de viktigaste inköpen och får du feeling att vara i storstadspulsen tar du bara pendeln till stan och stannar tills sent inpå natten om partynerven skulle slå till! Här på gården har vi förutom att vara granne till anlagda motionsslingor en egen tennisbana du kan få tillgång till!

Studentboende och stallplats till hästen!

Studentboende på landet i Stockholm

Bo på samma ställe som din häst!

På Lövholmens Gård som också omfattar också hästverksamheten Stall Lövholmen hyr vi förutom bostad även ut stallplats inklusive ridhus! Perfekt för dig som vill ta med dig egna hästen till studierna i Stockholm. Här kan ni bo tillsammans! 

Stall Lövholmens verksamhet med uthyrning av stallplats är väl etablerad sedan 25 år. Här bor totalt 16 hästar vilket innebär gott om plats och lyxig tillgång till hästanläggningen alla faciliteter. Driften sköts av gårdsägare Ditte Lindbom med partners i kombo med ett delvis kollektivt system. Inom hästverksamheten kan det även finnas möjlighet till extrajobb för dig som kan häst! Läs allt om hästverksamheten på Stall Lövholmens egen webbsida. Mer om boendet hittar du här!