Löcholmens Gård

Bostad på landet i Stockholm

Hyr drömmig bostad på hästgård nära centrala Stockholm!

Hyr bostad på landet - supercentralt!

Längtar du efter att hyra en bostad på landet i Stockholm? På Lövholmens Gård hyr vi ut ett mysigt lantboende perfekt singel-boende för dig som studerar, du som är på resande fot eller varför inte bo på samma ställe som hästen?

Bostad på landet i Stockholm

Det lilla huset

Supergulligt fristående hus på 40 kvm uppdelat på två våningar med fantastiskt ljusinsläpp överallt, tilltagen kontorsyta och balkong med landgång rakt ut i naturen! Här kommer du bo riktigt mysigt!

Beskrivning av det Lilla huset

Öppet med fantastiskt fint ljusinsläpp!

I det lilla huset på gården bor du nära till allt som händer! Kikar du igenom det ena fönstret kommer du se en och annan häst och ryttare på stallplanen medan andra sidan vetter rakt ut i skogen! På Lövholmens Gård är det både lugnt och aktivt! Här hör du suset av löven och fågelkvitter men också gårdsmaskiner som brummar omkring då och då! I huset hittar du allt som du som singelboende behöver. Här finns wc/dusch med tvättmaskin, ett kompakt komplett kök, förvaringsutrymmen och väl tilltagen arbetsplats på övre våningen där du också troligtvis vill placera sängen.

Lyxig arbetsplats och balkong ut i naturen!

Huset är delvis möblerat enligt bilder. Balkongen är lite av husets specialitet – här sitter du inte bara och kan lapa sol på varma sommardagar, du kan också vandra iväg direkt in i skogen via den praktiska landgången! Vid entrén till huset finns också en mycket praktisk plats under tak för förvaring eller sommar-luncher utomhus och intill hör en liten mini-gräsmatta med möjlighet till lite hemma-odling i liten skala! Vi vill att du som hyr lilla huset är rök- och djurfri samt en lugn, social, kommunikativ och självständig person som söker just ett lantligt boende nära djur och natur. Läs mer hur det är att bo här!

Bostad på landet i Stockholm

Är du intresserad av att hyra det lilla huset?

Hör av dig så pratar vi mer! Lika viktigt som det är för dig att hitta en perfect match i boende är det för oss att hitta rätt hyresgäst! Läs mer om vår vision och hur vi tänker kring en drömhyresgäst! Välkommen att höra av dig med din ansökan, bra att veta är att du kommer behöva lämna referenser så ju mer du förbereder inför din ansökan desto bättre!

Bostad på landet i Stockholm

Läs mer om hur det är att leva och bo här!

På Lövholmens Gård bor du nära centrala Stockholm med kommunala medel men ändå mitt på landet bland hästar, natur och aktiva gårdsaktiviteter! Läs mer om hur det är att leva och bo här!

Bostad på landet i Stockholm

Ställ dig i vår bostads-kö!

Är det lilla huset inte vad du letar efter hör gärna av dig ändå om du tycker vår gård och location med bostäder på landet i Stockholm verkar toppen! Då kan vi sätta upp dig eller er i vår bostads-kö och höra av oss bums när vi får ytterligare bostäder tillgängliga för uthyrning!