Den mysiga musikstudion på landet

Lövholmen Studio

Vi servar artister, företag och musikfolk!

Inspelning och musikproduktion

I Lövholmen Studio servar vi artister, företag och musikfolk med inspelning och produktion av musik. Här kan du köpa kreativa tjänster i alla möjliga former från inspelning av podcast, tal till din e-bok eller originalmusik för film och reklam. Vi kombinerar även våra musiktjänster med tjänster inom både webbutveckling och design liksom coaching och utbildning!

Vi som driver verksamheterna på Lövholmen med boende, stallplats för hästar och musikstudion Lövholmen Studio heter Ditte Lindbom och Fredo Österlund. Vi har varit aktiva inom musikbranschen hela våra liv! Fredo har varit verksam trummis och musiker både som frilans, i band, i studio och i olika tv-produktioner. Fredo är idag mest aktiv som studiotrummis men ger sig iväg på ett å annat live-gig med egna bandet Special 99. Mer om Fredo som musiker hittar du webbsidan Drums by Fredo. Ditte är låtskrivaren och producenten som driver egna skivbolaget Ditte Music Group och som liksom Ditte Academy är delar i det kreativa och utbildande egna företaget Ditte Company. Mer om Ditte hittar du på ditte.se!

Nyfiken att se mer av studion?

Vill du veta mer om Lövholmen Studio och se bilder besöka gärna studions egen hemsida! Vill du veta mer om oss hittar du allt om Fredo på drumsbyfredo.se och allt om Ditte via ditte.se eller dittecompany.se om du vill kika direkt på alla tjänster inom både studio, design och utbildning!