Företagsbostad

Företagsbostad på landet i Stockholm

Hyr bostad för företaget på lantgård söder om Stockholm!

Bostad för företag i Stockholm

På Lövholmens Gård kan du hyra företagsbostad på landet i Stockholm! Med ett centralt läge endast 2.5 mil söder om Stockholm i Tumba och täta kommunala förbindelser är det här det perfekta lantboendet för företaget på jakt efter det lugna lantlivets stillhet och arbetsro!

Företagsbostad i Stockholm

Hyr företagsbostad eller arbetslokal!

På Lövholmens Gård kan du arbeta ostört med företagsverksamheten i vårt lilla hus under veckans arbetstimmar eller varför inte också bo och arbeta på samma plats? Kanske pendlar du mellan Stockholm och annan location och behöver hitta ett boende för antingen vardagar eller helgen.

Här bor eller jobbar du i en rofyllt lantligt miljö med fågelkvitter, lövens sus, klapprande hästhovar och brummande maskiner då och då! Med ett centralt läge i Tumba är det nära till allt du behöver såsom matbutiker, lunchrestauranger och kommunala förbindelser! Låter det här som en intressant match för dig som egenföretagare kontakta oss gärna för mer information och upplägg.

Vi som driver verksamheten

Verksamheten med uthyrning av bostad och stallplats på Lövholmens Gård drivs av oss, verksamhetschef Ditte Lindbom i samarbete med anläggningstekniker Fredo Österlund och partners!

Kreativa egenföretagare!

Vi är själva drivna egenföretagare ”sen begynnelsen” och stortrivs förstås i den här härliga lant- och gårdsmiljön med våra både praktiska och kreativa företag! Våra dagar består av allt från gårdsjobb till alla möjliga delar av musikbranschen blandat med webbutveckling och design!