Kreatör och Egenföretagare

Boende för kreatör och egenföretagare

Bostad eller arbetsplats för ditt företag på landet i Stockholm!

Entreprenör, kreatör och egenföretagare?

Är du kreatör och egenföretagare som söker både en bostad och utrymme för din företagsverksamhet på samma gång? På Lövholmens Gård kan du hyra ett kombinerat boende och/eller arbetsplats för din business mitt på landet i Stockholm med täta kommunala förbindelser till centrala Stockholm!

Bostad för kreatör och egenföretagare

Gott om arbetsro och fokus för din business!

På Lövholmens Gård bor du som är kreatör och egenföretagare inte bara drömmigt och fridfullt bland hästar och naturen nära inpå! Här kan du också få lugn och ro för att arbeta hemifrån med din business eller till och med hyra en lokal för din verksamhet! Vi som driver Lövholmens Gård är själv aktiva inom kreativ produktion och utbildning och skulle givetvis tycka det vore väldigt roligt med likasinnade boende och arbetskollegor!

Nätverka med Stockholms alla möjligheter!

Med Lövholmens Gårds centrala läge i Tumba och närhet till Stockholm City med täta kommunala förbindelser har du nära till allt du behöver! Från vardagsbehovet i matbutiker, lunchrestauranger och mindre shoppingbehov till praktiskt taget obegränsade möjligheter kring både business nätverkande och nöjen med huvudstaden så nära inpå! Låter det här som en intressant match för ditt eller ert företag kontakta oss gärna för mer information och upplägg.

Vi som driver verksamheten

Verksamheten med uthyrning av bostäder, lokaler och stallplats på Lövholmens Gård drivs av oss, Ditte Lindbom (verksamhetschef) i samarbete med Fredo Österlund (anläggningstekniker) och partners! Vi är själva drivna egenföretagare ”sen begynnelsen” och stortrivs förstås i den här härliga lant- och gårdsmiljön med våra både praktiska och kreativa företag! Våra dagar består av allt från gårdsjobb till alla möjliga delar av musikbranschen blandat med webbutveckling och design!